måndag 9 juni 2008

Dags för en uppdatering!

Det har varit väldigt tyst på Mittmaskans blogg under våren. Men det betyder inte att vi varit lika tysta. Här kommer en snabb sammanfattning av våren:


Syfestivalen.
Maria J, Åsa, Camilla och Carina åkte på utflykt till den stora huvudstaden för att besöka Syfestivalen och Stickas årsmöte. Via ett stopp på Gävlebro för lite mat, kom vi fram till Scandic Sollentuna vid 20-tiden på kvällen. Vi fick två stora dubblerum med separat vardagsrum. Lyxigt så det förslår. Efter lite stickning och Let's Dance på tv:n var det dags för sängen så att vi var pigga och raska dagen D.

Lördag morgon och det regnar ute. Går ner och äter en lång och supergod frukost innan vi beger oss till mässan. Glider in via VIP-kön för Sticka medlemmar och sedan börjar shoppingen. Vis av erfarenheten från tidigare år så åt vi lunch innan årsmötet. Då hade även Lovisa anslutit och efter ett låååångt möte shoppade vi det sista innan vi satte oss i bilen och begav oss hemåt. Vi mötte snön norr om Tönnebro men trots dåligt väglag var det inga problem att ta oss hem.
Besök från Ö-vik
Vi har också haft besök av Rundstickan från Övik. De inledde förmiddagen med lite shopping innan vi anslöt på Gullgården på Norra Berget för lite fika/lunch och stickning. Mycket trevligt och vi kommer gärna upp och besöker er nästa gång.
Stickcafé
Vi har fortsatt att träffas varje onsdag på Delicerano som är så snälla att de har kvällsöppet på onsdagarna bara för vår skull. Vi kommer självklart att fortsätta träffas hela sommaren. Ev. blir det på något annat café men det kommer info här om det i sådana fall.
Så har ni vägarna förbi Sundsvall i sommar - kom och sticka med oss på onsdagkvällarna från klockan 18.

Inga kommentarer: